Lyžařský výcvik

Po dvou neúspěšných ročnících – vinou počasí, které nám výrazně nepřálo, proběhl v tomto roce lyžařský výcvik dětí z MŠ a žáků ze ZŠ ke spokojenosti všech. Hned první den Čenkovice přivítaly naše děti zasněženými kopci. Konečně! A mohlo se začít. První den instruktoři rozdělili děti do skupin – začátečníci a pokročilí. Týden výcviku probíhal bez problémů a děti se neustále ve svých lyžařských dovednostech zlepšovaly a zdokonalovaly. K jejich dovednostem přispěl i velice vstřícný, profesionální a kamarádský přístup instruktorů. Vlastně ani nebylo velkým překvapením, že děti z družstva začátečníků se postupně přesunovaly z menšího kopce na větší. Pokročilejší děti byly vedeny ke zdokonalování techniky. Všechny byly šikovné, rychle se učily.

Poslední den byl odměnou pro všechny – nejen pro děti, ale i pro jejich rodiče a prarodiče – probíhal karneval na lyžích!

A nesmím zapomenout – poděkování patří všem, kteří lyžařský výcvik napomáhali zabezpečit, tedy všem pedagogům naší školy, kteří se o děti na lyžařském výcviku pečlivě starali.

 

Mgr. Eliška Hartmanová

Galerii z lyžařského výcviku naleznete zde.