Stravování pro cizí strávníky

Od února 2022 poskytujeme v naší školní jídelně stravování i pro cizí strávníky. Veškeré informace byly doručeny obyvatelům obce v Hradci nad Svitavou formou letáčků do schránek (leták přiložen níže). Ve školní jídelně pracuje nová zaměstnankyně a zvýšení počtu paní kuchařek nám umožňuje nejen doplňkovou činnost, ale i vaření druhého jídla. V současné době je druhé jídlo poskytováno jen v některé dny v týdnu, do budoucna počítáme s druhým jídlem, až na výjimky, každý den. Tímto krokem zkvalitňujeme školní stravování i našim žáků a zaměstnancům.

Proč se stravovat v naší jídelně? Nabízíme čerstvá, nepředvařená jídla. Školní stravování klade vysoké požadavky na nutričně kvalitní jídla, jídlo nesmí být dochucováno žádnými umělými přípravky, nesmí být přesolené. Vaříme tedy zdravě. Strava bývá často doplněná ovocnými či zeleninovými saláty, mléčnými výrobky nebo čistě ovocem. Nejsme velkou vývařovnou a to nám umožňuje vařit jídla kvalitně a s péčí.

Naše obědy nabízíme za slušnou cenu a navíc je můžeme doručit přímo k Vám domů. Budeme rádi, když nás vyzkoušíte! Věříme, že vám bude chutnat a že budete spokojeni.

Pokud budete mít zájem, ke stravování se můžete přihlásit kdykoli. Stačí zavolat nebo se osobně domluvit s p. vedoucí školní kuchyně E. Dlábkovou.

E. Hartmanová