PROJEKTOVÝ TÝDEN ANGLICKÉ KONVERZACE S RODILÝM MLUVČÍM

Minulý týden se žáci druhého stupně měli možnost zúčastnit kurzu konverzační angličtiny.

Níže uvádíme postřehy a hodnocení našich žáků.
Minulý týden jsme byli všichni nervózní a zvědaví, kdo nás navštíví. Nakonec jsme zjistili, že to nebylo tak hrozné, jak se zdálo. Naopak. Ukázalo se, že Američan jménem Domenic byl hodný, vtipný a jeho hodiny nás vždy potěšily. Na každou jeho hodinu jsme se těšili. Vždy nás překvapil, dokázal nás rozesmát a naučil nás spoustu nových slovíček. Jsme rádi, že jsme se mohli zúčastnit. Rádi na něj budeme vzpomínat.
                                                                                                                                                                              Vanessa, Simona, Eliška, Nely
Lektor měl předem vymyšlený velice zábavný program. Mohli jsem si procvičit angličtinu, což bylo skvělé. Už se velmi těšíme na příští rok, kdy se kurz bude opakovat.                                                                                                                                                                               Adéla, Natálie
Minulý týden nás navštívil americký lektor Domenic. Uteklo to rychle, ale někdy to byl zdlouhavé. Celý týden jsme hráli hry a dobře se bavili. Někteří z nás si začali více věřit a nebojí se mluvit. Myslíme, že jsme i o něco lepší. S Domenicem jsme si dobře rozuměli a budeme na něj vzpomínat.
                                                                                                                                                                                                               Eliška, Andrea